Friday, 18 January 2013

MALU SUDAHH..

ASSALAMUALAIKUM....

alamak malunya bila nak terjatuh dekat tangga,,adusss
muka tebal jaaa,tu yang pertama..
yang 2:time dipermalukan oleh mamat x guna tu..
bila tnya apa masalah dia,dia sroh pikir sendiri pulak..
humm whtever..ada 1 part ney..ada ka patut org tu mai pnggil dalam kelas,,engat org ney x segan ka?ikot suka dea jaa nohh,,
malunya kna perli dalam kelas pasal dia sja..hummm
nasib2..:)
org tu byk bagi saya malu la...segannya.... (^_^)...


Tuesday, 15 January 2013

YANG MEYAKITKAN HATI..

hell00..hey i'm lovelly akira
humm.nasib la hary ni kena buli..pa la y dia tu x puas hati..da ka patot dea kata LOVELYAKIRA(budak pandai)..heyy x lama budak tu..
sabar ja lah dengan kerenah si DIA tu..
kalu nak tahu i'm  lucky sangat dapat sekolah tu,,bestnyaaa dapat jumpa kawn2 balik..
sokay lah..dapat juga jumpa mamat sengal tu..hurhhhh
oppss jangan marah..dah la dia kata jom balik dengan dia..uihh x mau la aku..balik denag my dad lagi
baguss..haha jangan terasa pulak yaa..
humm sebenarnya idea nak akrang ayat belum sampai lagy..tu yang dok merapu sat ..haha

LOVELLYAKIRA#