Tuesday, 11 June 2013

[MV] Cherrybelle - Very Good

hai2...mo0d petang ni agak tak okey..so nak post lagu ni lah..layan skit..dont't m0ody2...
hai2 semua....

wah2 rindunya,dah lama tak tulis....actually aku betol2 rindukan dea..
dulu bukan main tak mau ngaku,pura-pura lakn..aku simpan dalam hati jea..haxhax
..xda siapa p0n yg tahu ..its my secret..mula2 malu2..lama2 tringin nak kawan dgn dea..alala gatalnya aku neyyy..huhu..

ku rasa ad yang berbeda..saat dea disini..aku bingung !!
tadinya biasanya saja,sekarang benar2 cinta..aku harap sebentar saja...

Friday, 22 February 2013

JgN gNgU PrivC aK...

assalamualaikum....cik kira NAK CITA.


cik kira x suka orang gngu privc cik kira...tolonglh hormt privc org...jgn la bgy cik kira marh...nasib baik x kana tady...sedihnya DEA dah tahu psal semua..arhhhhh .... :'(....apa yg kau nak tahu..kau nka cita pda satu dunia kw??? pegilahhh...cik kira cuma nak kau hormat privc org..please la...masalah cik kira biar laa cik  kira simpan sndri..x kan cik kira nk hebao satu dunia pulak..aaaaaaaaaaahhhhhhhhh
dekat spa yg nak dilepaskn perasaan nie...spa yg nak dgr luahn nie...spa2....lain kali jgn bzbody...:(....



kuatkan hati ini....

Thursday, 14 February 2013

x brapa waras.....

assalamualaikum....
hai petang ny nak kongsi 1 cita...da la sorg ny...dea antq cht..mcm ngan pa lgy..dh la kita ak x fhm 1 bnda pon...haiyaaa................................................................
whtevr la psl 2,,bknnya knl pon...apa2 pon( hatikuhanyauntukmu...)


i love malaysia......
i love i.....

boringggggggggggggg nyaaaa

Wednesday, 13 February 2013

beTul OR x BEtul...???

assalamualaikum....

haii,,lovellyakira datang...
hari ini nak mulakn dengan satu cerita.....cikgu kata kita kena cari seorg admire!!!!hahhh jgn salah faham k... admire tu untuk bagi kita semangat kita prgi sekolh...e2 la yg cikgu mksudkan...tapi kan..wawa x minat la nak cari CRUSH at sek...kalou ekot prsaan mg x mou...but klau da CRUSH elok jgk..betol x???haha mngatl plak wawa nyh...ha,apa ciri2 idaman korang??huhu,,tepuk dada,tnya selera lw...klau wawa,wawa nk y bulh jga prasaan n x mengongkong sudh la..haha gatalkn ...kecik2 dh mngatal...eish2 pa nak jdy la...(nak tahu x ,,da la sorg ny..dea kta dea sol0 (bolh percya ka??muka mcm ada...humm lntk kou lah 2 hidup kou...pa yg aku dok mrapu nyh..humm

hujan oh hujan ..kenapa enkau turun..
mcm mna aku x turun...katak panggil aku...
katak oh katak..knpa panggil hujan...
mcmmna aku x pnggil,,ular nak mkn aku...

sekarg dijngka hujan akn turun..so0 sediakn payung sebelum hujan k...=)

Friday, 18 January 2013

MALU SUDAHH..

ASSALAMUALAIKUM....

alamak malunya bila nak terjatuh dekat tangga,,adusss
muka tebal jaaa,tu yang pertama..
yang 2:time dipermalukan oleh mamat x guna tu..
bila tnya apa masalah dia,dia sroh pikir sendiri pulak..
humm whtever..ada 1 part ney..ada ka patut org tu mai pnggil dalam kelas,,engat org ney x segan ka?ikot suka dea jaa nohh,,
malunya kna perli dalam kelas pasal dia sja..hummm
nasib2..:)
org tu byk bagi saya malu la...segannya.... (^_^)...


Tuesday, 15 January 2013

YANG MEYAKITKAN HATI..

hell00..hey i'm lovelly akira
humm.nasib la hary ni kena buli..pa la y dia tu x puas hati..da ka patot dea kata LOVELYAKIRA(budak pandai)..heyy x lama budak tu..
sabar ja lah dengan kerenah si DIA tu..
kalu nak tahu i'm  lucky sangat dapat sekolah tu,,bestnyaaa dapat jumpa kawn2 balik..
sokay lah..dapat juga jumpa mamat sengal tu..hurhhhh
oppss jangan marah..dah la dia kata jom balik dengan dia..uihh x mau la aku..balik denag my dad lagi
baguss..haha jangan terasa pulak yaa..
humm sebenarnya idea nak akrang ayat belum sampai lagy..tu yang dok merapu sat ..haha

LOVELLYAKIRA#